Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Hungarian hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Halloween-i mesék, amiket kötelező megnézned!

2021. 10. 19. 21:24:14
Halloween-i mesék, amiket kötelező megnézned!

Ha látni szeretnél rémisztően vicces vagy boszorkányosan jó mesét Halloweenkor, akkor jó helyen jársz :) 

 

 

      1. Coco

Miguel Rivera szeretne zenész lenni, mint ükapja, de a szülei tiltakoznak ellene. Miguel megkeresi ükapja emlékhelyén lévő gitárját, hogy benevezhessen egy zenei tehetségkutatóra. Amikor a hangszert megpengeti, váratlanul látni kezdi a holtakat. Hogy visszatérjen az élők világába egy olyan rokont kell találnia, aki támogatja őt és áldását adja az álmaira. Amíg Miguel nem találja meg a megfelelő családtagot, addig a holtak varázslatos világában bolyong. Sietnie kell, mert ő maga is azzá válhat...

  1. Halott menyasszony

Egy kis faluban két család gyermekei esküvőre készülnek. A házasulandó fiatalokon kívül mindenki boldog. Victor és Victoria az esküvő előestéjén találkoznak először. A próbamenyegzőn Victor belezavarodik a házassági eskü szövegébe, ezért az erdőbe megy gyakorolni. Itt végül annyira beleéli magát a szerepébe, hogy egy öreg fa gyökerére húzza fel a jegygyűrűt. A gyökér azonban nem az, aminek látszik. Victor akaratán kívül eljegyezte Emilyt a holt menyasszonyt, akinek szíve régóta megszűnt dobogni, ám szüntelenül keresi az igaz szerelmet és a társat, aki megosztja vele örök nyugodalmát.

  1. Frankenweenie - Ebcsont beforr

Victor legjobb barátját elgázolja egy autó, a fiút elönti a szomorúság. Victor tudományos kísérletet hajt végre... elhatározza, hogy életre kelti Sparky-t. Az összefoltozott eb valóban feltámad, viszont következményeket vonz magaután. Sparky-t eleinte el tudja rejteni, ám amikor a kutya kiszabadul a házból, az egész város számára nyilvánvalóvá válik, hogy Sparky már nem az a kedves kutya, aki egykor volt…

  1. A párizsi mumus

Párizsban a súlyos árvíz és a szörnyeteg miatt 1910-ben pánik uralkodik . A rendőrparancsnok, Maynott és emberei azonban rendületlenül üldözik a szörnyeteget, ám elkapniuk csak nem sikerül. A nagy kalandnak akaratán kívül részesei lesznek Emile, a félős casanova, és Raoul, a sima modorú fiúcska. Lucille-lel és egy fura tudóssal, valamint annak majmával együtt próbálják megmenteni a rendőrparancsnoktól a félelmetesnek kicsit sem nevezhető szörnyet, Frank Urat.

  1. Caroline és a titkos ajtó

Coraline unalmas és átlagos életet él mindaddig, amíg nem talál egy titkos ajtót a nappalijukban. Gondolván, hogy semmi rossz nem sülhet ki belőle, felfedezőútra megy. Egy ugyanolyan világba érkezik, mint a sajátja, de mégis más, például abban, hogy az emberek sokkal érdekesebbek, kedvesebbek és szórakoztatóbbak, mint a való életben illetve még egy apróság, az alternatív világban minden embernek gomb szeme van. Coralinenak felajánlják az ott élő gombszemű szülei, hogy örökre velük maradhat, amire a lány kissé megtorpan és innen kezdődnek a bonyodalmak, ugyanis az alternatív világbéli emberek még sem olyan kedvesek, mint azt a naiv kislány gondolta. 

  1. Karácsonyi lidércnyomás

Halloween város ceremóniamestere az ünnepek birodalmában Rosszcsont Jack, aki már egészen belefásult az állandó rémisztgetésbe. Miután ellátogat Karácsonyvárosba, teljesen lenyűgözi, hogy a Mikulásnak milyen izgalmas a munkája. Így hát elraboltatja a nagyszakállút, hogy átvegye tőle a karácsonyi feladatokat. A gyerekek idén kedves játékok helyett levágott fejű rongyláb meglepetéseket találnak a karácsonyfa alatt.

  1. Hotel Transylvania

Isten hozott a Hotel Transylvaniában, Drakula gróf ötcsillagos szállójában, ahol minden szörny és rémrokon önfeledten szórakozhat. Kislánya 118. születésnapja alkalmából a házigazda különleges mulatságot rendez, és vendégül látja legkedvesebb barátait: a laza Frankensteint és nejét, a bulikirály Múmiát, az egyre szégyenlősebb Láthatatlan Embert valamint Vérfarkast és rengeteg kölykét. A rémes barátok emberfelettien jól mulatnak… vagy mulatnának, ha nem tévedne közéjük egy vérfagyasztó lény: egy halandó fiatalember, aki nagyon megtetszik a kamasz vámpírlánynak.

  1. Rém rom

Amikor a romos kégli egyszer csak életre kel és mindenkire rátámad, aki a közelébe merészkedik, DJ és két cimborája, Chowderés Jenny merész felfedezőútra indul, hogy kiderítsék, ki, vagy mi mozgatja a lélegző és éhező házat. A három jó barát egy ördögien gonosz lénnyel találja szemben magát és meg kell menteniük a szomszédságot a pusztulástól.

  1. ParaNorman

Mit tehet egy kisváros, ha megszállják a zombik? Normanhez, a kiközösített, különös kissráchoz fordul segítségért, aki tud beszélni a halottakkal. A zombik mellett Normannek meg kell küzdenie boszorkányokkal és szellemekkel, de ami még rosszabb, hogy a felnőttekkel is, hogy elérje célját és véget vessen az évszázados átoknak. Minden paranormális képességére szükség lesz ahhoz, hogy ezt a kísérteties helyzetet megoldja.

  1. Szörnyen boldog család

A boldogság igen távol áll a Wishbone családtól. Egy jelmezbálon egy boszorkány varázslatának esnek áldozatul és szörnyekké vál a család. Emmából vámpír, Frankból Frankenstein lesz, Fay-ből múmia, Maxból pedig vérfarkas. Hogy megtörjék az átkot, üldözőbe veszik a boszorkányt. Kalandjaik során valódi szörnyeket is le kell győzniük, pl. Drakula grófot, aki halálosan szerelmes Emmába. A Wishbone család rögös úton és éles fogakon keresztül próbál eljutni a boldogságig.

+1 Addams family

A mindenki által jól ismert, kissé morbid, de vicces Galád család életét vétek lenne kihagyni. Az Addams család ismét kiborítja a körülöttük lévő átlagos embereket, kicsit felborítják a rendet és  mindezt igazi élvezettel teszik. Morticia, Gomez, Wednesday és Pugsly mindig remek szórakozást nyújt a rajongók számára, hiszen ki ne szeretné őket?

 

Tartalomhoz tartozó címkék: halloween Mesék