Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Hungarian hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A Rick és Morty komoly szereplőkkel mégis a humorra épít

2020. 10. 10. 11:25:00
A Rick és Morty komoly szereplőkkel mégis a humorra épít Az animációs sorozatok egyik legjelentősebb darabját készítették el 2013-ban.

Justin Roiland és Dan Harmon keze által létrejött sorozat sikere, talán még az alkotókat is meglepte. Azonban egyértelművé vált, hogy Rick és Morty nagy hatást gyakoroltak az animációs sorozatokra.
A rajongók, a kezdetektől 4 teljes évadot kaptak, igaz, az eddig utolsóra két és fél évet kellett várni. De nagyszerű hír viszont ,hogy a készítők faaláírtak egy szerződést még 6-7 évad elkészüléséről.

A történetben a Smith családot ismerhetjük meg, akik különböző helyekre és dimenziókba utazgatnak kalandoznak, és akár dimenzióbeli képmásukkal is találkozhatnak.

A sorozat pikantériája, h nem hajt fejet a rajongók elvárásainak, sőt akár felháborodást keltve haladnak a történettel a készítők,
 a saját elképzeléseik után. Talán ezért is lehet a rajongók csalódottságáról olvasni a 4-ik évad kapcsán. A történet ugyanis nem a 3-ik évad végén sejthető szálakat folytatta.
A Rick és Morty alapvetően fél úton van a törtnetközpontú és az egyrészes csattanóval rendelkező részek között. Több karakter jellemfejlődése is megfigyelhető a 4 évad során, mely szerint az alkotók komolyan veszik a sorozatot. Az biztos hogy nincs hiány humorból, akcióból, politikából, és a szerzők fejéből kipattanő őrültségekből.
A 4-ik évad kétfélesége arra utal ,hogy Justin Roiland és Dan Harmon sem tudja igazán, hogy a történetközpontúságot, vagy a csattanóval záruló egy történetes részekkel folytassa a sorozatot. 
Mindenesetre mi kíváncsian várjuk az 5-ik évad mit nyújt majd. Annyiban bízhatunk, hogy nem lesz unalmas, és remélhetőleg nem kell éveket várni rá! Az ötödik évad első néhány percét mutatták be az Adult Swim Comic-Con panelje alatt, és plusz jóhír , hogy Dan Harmon elárulta egy interjúban, h a vírus ellenére folynak a következő évad animációs munkafolyamatai, sőt, írótársaival már elkezdték a 6-ik évad forgatókönyvét írni.